Оферта No. 12944

205 EUR ( 401 BGN )

( 2.05 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:100 кв.м. Чиста жил.площ:100 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12944
Отдава се етаж от къща намиращ се в квартал Лъката на град Габрово.

Жилището е основно отремонтирано, обзаведено и оборудвано. Състои се от голяма и просторна всекидневна с трапезен/кухненски кът и тераса, две спални, санитарен възел и кулер.

Монтирано е локално отопление с пелетна камина.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio