Оферта No. 12950

230 EUR ( 450 BGN )

( 1.67 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:138 кв.м. Ползваема площ:138 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12950
Магазни с целодневен пътникопоток с достъп от глвана на партерно ниво.Регент предлага магазин, за промишлени стоки, намиращ се в центарална градска част. Помещението е с площ от 138кв. м. на две нива. Всяко ниво е с площ от 65 кв. м. Има прилежащи малък склад и санитарен възел.. Състоянието на имота е много добро -подменена дограма , теракот в търговското помещение . Подходящ е за офис , козметично студио или магазин.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, паркинг, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio