Оферта No. 12951

59999 EUR ( 117346 BGN )

( 66.15 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:180 кв.м. Земя:907 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12951
Атрактивно предложение от Регент за продажба на къща с двор и гараж с канал в кв.“Етъра“, Габрово. Първият етаж разполага с антре, баня с тоалетна, кухня, хол и спалня, а вътрешно стълбище ни отвежда на втори етаж, където ще намерим две спални с тераса, баня с тоалетна и допълнително голямо помещение, което би могло да се обособи като трета спалня. Къщата разполага и със сутерен, където се намират котелно помещение и мазе с излаз към две допълнителни стаи и барбекю, което е разположено в приятен и озеленен двор с площ 907 кв.м. Къщата е монолитна с просторни стаи, в добро състояние, с дървено дюшеме, запазена двукатна дървена дограма, водопровод и канализация. Спокойствие, чист въздух, достъпност, зеленина и уют в съчетание с близостта до града и удобствата, с които разполага превръщат имота в привлекателен и предпочитан. Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще организира оглед, ще Ви консултира професионално и ще отговори на запитванията Ви.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio