Оферта No. 12952

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 441.86 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:81 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12952
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, един изключително светъл тристаен апартамент. Жилището е с прекрасна локация в широк център на град Севлиево. Място е оживено , възлово и удобно за живеене в близост са големи вериги магазини, парк, автогара, аптека, банкови институции, детска градина и училище. Недвижимият имот се състои от коридор, кухня, две спални, хол, баня и тоалетна в едно, килер и две тераси, Към него има прилежащо избено помещение. Апартаментът е газифициран, има хидрофор. Общите части са добре поддържани с ограничен достъп, с удобни парко места. Жилището е подходящо както за младо семейство с деца, така и за инвестиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, с парко място, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio