Оферта No. 12954

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 3.72 EUR / кв.м. )

продава: къща, 30 km от общ. център

Община Дряново Площ:288 кв.м. Земя:3848 кв.м. Етаж:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12954
"РЕГЕНТ" представя на Вашето внимание парцел от 1417 кв. м., заедно с построената в него масивна, двуетажна къща с площ от 108 кв.м., и масивна селскостопанска постройка от 177 кв. м. Селото се намира на 9 км. от гр. Дряново, на 32 км. от Велико Търново и на 36 км. от гр. Габрово.

Лъкатушещ път Ви отвежда до селото, а там Ви очаква спокойствието, което търсите! Гореописаният имот се продава заедно с парцел от 2431 кв.м., който се намира от другата страна на асфалтовия път, който Ви отвежда до къщата.

Разпределението на къщата е както следва:

I етаж: Гараж с канал и избено помещение;

II етаж: Антре, кухня, всекидневна и бетонно стълбище, което ви отвежда на третия етаж.

III етаж: Две спални, санитарен възел и голяма покрита тераса, от която се разкрива прекрасна гледка.

Дворът на къщата е нареден с каменни плочи, има много лози и плодни дръвчета.

Ако искате оглед, обадете се на 0883449060 Велислава Панайотова.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio