Оферта No. 12963

18407 EUR ( 36000 BGN )

( 19.05 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:137 кв.м. Земя:966 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12963
Регент предлага на вашето внимание, недвижим имот в с. Ряховците отстоящ на 6 км. от гр. Севлиево. Прекрасната природа прави района атрактивен за целогодишно обитаване. Имотът представлява дворно място от 966 кв.м, задно с построената в него двуетажна жилищна сграда, която се състои от първи етаж: входно антре, две стаи и складово помещение. Връзката със втория етаж е по външни стълби и включва антре и две стаи.

В двора има ЛЯТНА КУХНЯ със застроена площ от 25 кв.м., която е ремонтирана със подменена PVC дограма, подът е с теракота, стените шпакловани и боядисани с латекс има и вътрешна баня.

Към имота има и СТОПАНСКА ПОСТРОЙКА от 97 кв.м.

Дворът е равен поддържан ограден със ограда от суха зидария, със СОД охрана. Къщата подлежи на довършителни ремонтни дейности.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio