Оферта No. 12967

38859 EUR ( 76000 BGN )

( 25.91 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Трявна Площ:65 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Земя:1500 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12967
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща за продажба в гр. Плачковци на живописно място в Балкана, обградено от зеленина, чист въздух, чудесна природа и уединение. Застроената площ на къщата е 65 кв. м. На първи етаж са разположени антре, кухня, две спални и баня с тоалетна, а втори етаж разполага с три спални, баня и тоалетна. Подовото покритие е ламинат, стените са с латексово покритие, а дограмата е двукатна дървена. Сградата разполага и със сутерен/мазе/. Към къщата има прилежащо дворно място с площ от 1500 кв.м, в което има изградена плевня с каменни основи и покрив от плочи. Дворът е облагороден с овощни дръвчета. Местоположението на къщата е чудесно, а в махалата, в която се намира, има инвестиции от англичани. Ако търсите подобен имот, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще организира оглед, ще Ви консултира професионално и ще отговори на запитванията Ви
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio