Оферта No. 12970

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 39.10 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:44 кв.м. Ползваема площ:88 кв.м. Земя:850 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12970
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна масивна къща, находяща се в предпочитано и добре развито село само на 10 км от гр. Габрово.

Къщата е монолитно строителство със застроена площ от 44 кв.м. на два етажа и представлява :

Маза, разделена в три помещения. Първият етаж е незавършен, като разполага с баня и тоалетна, спалня, кухня с всекидневна в общо помещение с излаз на веранда. Външно стълбище ни отвежда до втория етаж, който е напълно завършен и готов за нанасяне с разпределение - кухня с тераса , всекидневна и спалня с една обща тераса, баня и тоалетна. От втория етаж посредством вътрешно стълбище се отива до подпокривното пространство, което е с обитаема височина и би могло да се превърне в чудесна спалня, офис или място за почивка.

Имота разполага с монофазен и трифазен ток, вода, септична яма и прекарана инсталация за локално отопление.

Двора е с площ от 850 кв.м. - равен и слънчев, осеян с плодни дръвчета.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio