Оферта No. 12976

19941 EUR ( 39001 BGN )

( 85.58 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Трявна Площ:2450 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:233 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12976
Регент Недвижими имоти предлага имот за покупка, представляващ две къщи в един общ двор, находящи се на 12 км от гр. Трявна .Главната къща разполага със спалня, всекидневна с кухненски кът, баня и тоалетна. По- малката разполага с две стаи. Имота предлага барбекю през летните дни и механа, която се нуждае от довършителни ремонти за през зимата.

Спокойствие и уют, подходящо е и с цел инвестиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio