Оферта No. 12977

29144 EUR ( 57000 BGN )

( 323.82 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:90 кв.м. Чиста жил.площ:75 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12977
Предлагаме на Вашето внимание имот за покупка, който попада в квартал "Радичевец", в сграда ново строителство.

Имота е с чиста жилищна площ от 75 кв.м. и разполага с монофазен и трифазен ток, собствен вход, паркомясто, положена е пет камерна дограма - "REHAU", вътрешна и външна изолация.

Статута е кафе-клуб, като предназначението може да бъде променено.

Подходящ е за инвестиция, офис, заведение или мечтания дом.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio