Оферта No. 12989

33234 EUR ( 64999 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, ЖК `Запад`

Община Севлиево Чиста жил.площ:64 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12989
Предлагаме на Вашето внимание двустаен монолитен апартамент в ЖК"Запад". Жилището е с комуникативна локация, в близост до детска градина, магазини и др. Имота е разположен на пети жилищен етаж и е със следното разпределение: дневна, спалня с тераса, килер, кухня с тераса и санитарно помещение.

Апартамента е след ремонт, като единствено банята се нуждае от подобрения. За повече информация или организиране на оглед, моля свържете се с обслужващия брокер.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio