Оферта No. 12992

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 90.34 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:283 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12992
Продава самостоятелен промишлен имот в района на бившата „Родопа”, западна индустриална зона на гр.Севлиево, ЖК „Д-р Атанас Москов”. Теренът е с площ 680 кв.м, заедно с масивна промишлена сграда със застроена площ 283 кв.м. Сградата е подходяща складови или производствени дейности. Нуждае се от ремонт.

Възможно е отдаване под наем!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Добри Господинов

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio