Оферта No. 12993

230085 EUR ( 450000 BGN )

( 361.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Велико Търново Площ:87 кв.м. Ползваема площ:174 кв.м. Земя:637 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12993
Предлагаме на Вашето внимание монолитна къща в с. Арбанаси, в близост до гр. Велико Търново. Къщата е във възрожденски стил, обзаведена и в отлично състояние. Дворното място е красиво оформено, с голяма дървена порта, с басейн, с кът за почивка на открито тип "барбекю" - със санитарен възел, кухненски бокс, склад за инвентар, с красива растителност и алеи, с гледка към планините.

Къщата - на първо, полувкопано ниво са обособени гараж, санитарен възел, складови помещения. Основният етаж се състои от антре, кухня, спалня, трапезария и всекидневна в еднопространствено помещение, балкон, баня с тоалетна; вътрешно стълбище ни отвежда до следващото ниво, където са обособени три спални, голяма баня с тоалетна и складово помещение. Къщата се отоплява посредством водно подово отопление, което е захранено от електрическо котле. Дограмата е с дървен профил и стъклопакет. Заповядайте на оглед - 0887 60 23 24!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio