Оферта No. 13002

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 61.49 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:291 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:291 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13002
Предлагаме Ви един чудесен имот, който се намира в село Богданчовци, само на 9 км. от гр. Габрово.

Имотът представлява: земя с площ от 291 кв.м., заедно с построената в него къща.

I- ви етаж /сутерен/ - малко коридорче, от което се влиза в голяма механа, една спална, баня - тоалетна и избено помещение ;

По вита дървена стъбла се стига до жилищния етаж, където са разположени 3 стаи - кухня, всекидневна /хол/, спалня.

Къщата е в много добро състояние, а дворчето въпреки че е малко е отлично поддържано с много цвета, овошки чудесен плочник.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio