Оферта No. 13004

25054 EUR ( 49001 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13004
Предлагаме атрактивно предложение за двустаен апартамент в района на хипермаркет Кауфланд. Жилището е с югозападно изложение, на последен шести жилищен етаж, под тавански помещения.

Апартаментът е с много добро разпределение и просторни стаи. Възможно е обединяването на кухнята с всекидневната, което ще създаде отворено пространство, практичност и модерен вид.

Ако искате оглед, обадете се на 0883449060 Велислава Панайотова.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio