Оферта No. 13006

3579 EUR ( 7000 BGN )

( 2.75 EUR / кв.м. )

продава: къща, 48 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:50 кв.м. Земя:1300 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13006
Регент предлага недвижим имот в с. Градище. Имотът се състои от дворно място от 1300 кв.м. , заедно с построените в него паянтова едноетажна жилищна сграда от 60 кв.м. изцяло на маза. Разпределението е следното : коридор и две стаи. Активни партиди за ток и вода. Към имотът има двуетажна стопанска сграда от 30 кв.м. Дворното място е при граници улица от две страни, слънчево е , равно, подържано с овошки има геран.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio