Оферта No. 13012

24031 EUR ( 47000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Етаж:8 Бр.етажи:8 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13012
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент в кв.Младост. Имотът в разположен на осми етаж от осеметажен блок с добре поддържани общи части във входа и контрол на достъпа. Жилището се намира в един от най- предпочитаните райони за живеене.В близост са детска градина, училище, нови детски площадки, автобусни спирки, магазини и др. Апартаментът е със следното разпределене: Дневна с тераса, преходна спалня с тераса, кухня с тераса, спалня, баня, тоалетна. Има възможност за закупуване на монолитен гараж.Имота е нуждае от ремонт, за да се превърне в мечтаният дом.

За повече информация или организиране на оглед, моля свържете се с обслужващият брокер:Александра Колева - 0888 181 250.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, ТЕЦ, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio