Оферта No. 13014

215 EUR ( 420 BGN )

( 10.75 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:20 кв.м. Ползваема площ:20 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13014
Предлагаме на Вашето внимание помещение с ТОП локация, находящо се на пешеходната зона в гр. Габрово.

Помещението е с площ от 20 кв.м., разпределено по следният начин: 13 кв.м. е търговската площ и 6 кв.м. кухненски бокс, като разполага и със санитарен възел.

За повече информация или организиране на оглед, моля свържете се с обслужващия брокер: Александра Колева - 0888 181 250
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio