Оферта No. 13016

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 129.44 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:79 кв.м. Ползваема площ:79 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13016
Предлагаме за продажба етаж от къща в спокоен квартал в близост до централната градска част.

Имота се намира на първи партерен етаж и е с площ от 79 кв.м. Състои се от две стаи, кухня с трапезария, баня и тоалетна. Към етажа прилежи и избено помещение.

Нуждае се от ремонт,за да се превърне в уютен и спокоен дом.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio