Оферта No. 13017

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 319.56 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:48 кв.м. Чиста жил.площ:44 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13017
Ето и нашето ново предложение!

Скътана в зеленина и чист прохладен въздух, само на 5 минути от централна поща се намира стара реституирана сграда. На втория етаж, с чудесна гледка на изток се продава малко кокетно апартаментче. С площ от 43,29 кв.м то съдържа: коридор, кухня с остъклена тераска към нея, спалня, баня - тоалетна.

Имотът е в много добро състояние, продава се във вида от снимките.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio