Оферта No. 13019

86921 EUR ( 170000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:80 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13019
Предлагаме на Вашето внимание луксозен тристаен апартамент за продажба в центъра на гр. Габрово. Изложение изток - запад. Жилището се намира на пети етаж и разполага с две спални и просторно общо пространство, което обединява кухня, хол и всекидневна. Имотът е стилно обзаведен, с луксозни мебели и оборудване. Отоплението е организирано чрез газ и климатици. Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще организира оглед, ще отговори на въпросите Ви и ще Ви консултира професионално.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, климатик, асансьор, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio