Оферта No. 13028

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 387.35 EUR / кв.м. )

продава: четиристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:132 кв.м. Чиста жил.площ:94 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13028
Представя ме Ви четиристаен апартамент на трети жилищен етаж с площ от 94 кв. м,както и таванска стая - 13 кв. м., маза - 8.3 кв. м. и гараж - 17 кв. м.

Апартаментът представлява коридор, три спални, стая от която се влиза в кухненски бокс, баня и тоалетна в отделни помещения и три тераси. Просторни и светли стаи. Жилището има нужда от реновации, но има достатъчно пространство за реализиране на Вашите идеи. Изложението е запад, север и юг. Подовите настилки са мозайка в коридора, дъбово дюшеме в стаите. Гаражът е с прекарани Ел и Вик, има канал за ремонтни дейности и е в самата жилищна сграда.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Велислава • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Велислава

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio