Оферта No. 13030

112486 EUR ( 220000 BGN )

( 46.10 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:2800 кв.м. Ползваема площ:168 кв.м. Земя:2440 кв.м. Етаж:3 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13030
Фирма "Регент" има удоволствието да Ви представи уникален имот за покупка. Намира се само на 8 км. от град Севлиево. Предлагаме монолитна къща на три етажа с РЗП - 168 кв.м, като разпределението е следното :

на първи етаж- механа, кухня, баня и тоалетна.

втори етаж - всекидневна, кухня с тераса

трети етаж- три самостоятелни спални и баня с тоалетна.

Имота разполага и с барбекю, пещ,изба, кланица с транжорна и хладилна камера, гараж, геран, овощна градина и няколко селскостопански постройки. Всичко това на площ от 2800 кв.м

Имота е добър както за инвестиция с цел къща за гости, така и за постоянно местоживеене.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio