Оферта No. 13034

35000 EUR ( 68453 BGN )

( 194.44 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 26 km от общ. център

Община Дряново Площ:180 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13034
Предлагаме Ви за продажба магазин и кафе-апаратив в село, което се намира на 12 км от гр.Габрово, 18 км от гр. Севлиево и на 15 км от гр. Дряново. Недвижимият имот е с РЗП от 180 кв.м., като разполага с магазин, кафе-аператив, три склада за зареждане с рампа и две санитарни помещения.

Отоплението е решено посредством котел на твърдо гориво. Имота разполага с нова хладилна витрина. Продава се с наличното оборудване и налична стока.

За повече информация или организиране на оглед, моля свържете се с обслужващия брокер- Александра Колева - 0888 181 250
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, WC, вход за зареждане, оборудване, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio