Оферта No. 13038

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.25 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13038
Отдава под наем тристаен монолитен апартамент в кв.Лъката на гр.Габрово, ул. „Любен Каравелов”. Апартаментът е разположен на четвърти етаж в сграда без асансьор. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, баня-тоалетна и една тераса. Подови настилки с теракота, ламиниран паркет. Дограмата е ПВЦ стъклопакет. Отоплението е на електричество.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio