Оферта No. 13039

235198 EUR ( 460000 BGN )

( 2157.78 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:545 кв.м. Ползваема площ:545 кв.м. Земя:109 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13039
Продава самостоятелна сграда със смесено предназначение в централната част на гр. Габрово – същински център, на изключително комуникативно и търговско място с лице към площад „Първи май” и ул. „Опълченска”. Сградата е на пет етажа със застроена площ от 109 кв.м. Обособени са четири самостоятелни обекта – търговски обект, офиси, жилище. Търговският обект е на две нива по 100 кв.м, на етаж със сутерен - бивш банков офис. На партерния етаж са разположени търговско помещение и санитарни възли, чрез вито стоманобетонно стълбище се достига до второ ниво където са обособени четири офиса и санитарен възел. От самостоятелен вход и стълбищна клетка се обслужват още три етаж от по 100 кв.м, всеки. Втори и трети етажи са офисни, състоящи се от коридор, три офиса и санитарни възли. Четвъртият етаж е жилищен, състои се от коридор, три стаи, килер и санитарен възел.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, WC, паркинг, трифазен ток, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Добри Господинов

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio