Оферта No. 13042

29655 EUR ( 57999 BGN )

( 22.81 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Площ:40 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Земя:1300 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13042
Предлагаме ви двуетажна къща в с. Крушево, което се намира на 6 км. от гр. Севлиево. Дворът е с площ 1300 кв. м. с няколко селскостопански постройки и каменен зид, който огражда двора. Къщата е с отремонтиран покрив, сменена ПВЦ дограма и напълно ремонтиран първи етаж. В него се обособяват всекидневна, трапезария и кухненски бокс в едно общо отворено пространство и санитарен възел. Отоплението е с камина с водна риза, бойлерът е със серпентина. Вторият жилищен етаж представлява: външно стълбище, веранда, входно антре, спалня, стая, от която се влиза в друга спалня и помещение предвидено за санитарен възел.

Дворът е поддържан, като има лятна кухня и зеленчукова градина.

Ако предложението Ви харесва, обадете се на 0883 449 060 Велислава Панайотова, и ние ще организираме оглед в удобно за Вас време.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio