Оферта No. 13047

92000 EUR ( 179934 BGN )

( 1415.38 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.София, ЖК `Хиподрума`

Община София Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:63 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13047
Предлаганият имот се намира недалеч от Медицинска академия, в новопостроена жилищна сграда с контролиран достъп и паркоместа в сутерена на сградата.

Жилището се намира на 5 етаж, от 6 възможни, с изложение изток-юг и представлява АТЕЛИЕ с площ от 63,21 кв.м. и съдържа: голяма всекидневна с обособени кухня и трапезария, и кът за почивка; спалня ; баня - тоалетна. Голяма Г-образна тераса, която обхваща цялото жилище. Към ателието принадлежи и избено помещение с площ от 1,68 кв.м. и паркомясто, в сутерена на сградата. Жилището е напълно завършено и е в много добро състояние.

При желание е възможна отделна продажба на паркомястото - 14000 евро.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, ТЕЦ, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio