Оферта No. 13050

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 421.69 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:97 кв.м. Чиста жил.площ:97 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13050
Предлаганият апартамент се намира в квартал "Дядо Дянко". Тих и спокоен район, много зеленина, наличие на детска градина и училище в близост.

Жилището е с подменена дограма, подовите настилки са от ламиниран паркет и теракота, а стените и таваните са латексово боядисани. Обособени са кухня с всекидневна в еднопространствено помещение, голям хол с тераса към него и спалня, баня и тоалетна.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio