Оферта No. 13064

511 EUR ( 999 BGN )

( 3.65 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:140 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Бр.етажи:4 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13064
Отдава под наем помещение за търговска дейност с площ около 140 кв.м, в централната част на гр.Севлиево с лице към оживена улица. Обектът е разположен на партерен етаж, състои се от голямо търговско помещение, склад, кухненски офис и санитарен възел. Подови настилки с гранитогрес, тавани – окачени с вградено осветление, отоплението е на газ. Имотът е подходящ за търговска дейност, офис, банков клон и др. Наем 1000 лв. без ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, WC, климатик, СОТ, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio