Оферта No. 13070

15600 EUR ( 30510 BGN )

( 8.28 EUR / кв.м. )

продава: къща, 26 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1885 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Земя:1885 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13070
Представяме Ви малка спретната и слънчева къща в село Буря, община Севлиево. Площта на имота е 60 кв.м на един етаж, разпределени в две спални, кухня с всекидневна в еднопространствено помещение, баня и тоалетна.

Двора е равен с площ от 1885 кв.м . Къщата има нужда от довършителни ремонтни дейности.

Селото се намира в красива местност, в него има хранителен магази н и църква.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio