Оферта No. 13071

46017 EUR ( 90000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Чиста жил.площ:104 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13071
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, един прoсторен и изключително светъл тристаен апартамент. Жилището е ситуирано на първи жилищен етаж от четири в широк център на гр. Севлиево. Мястото е оживено , възлово и удобно за живеене в близост са магазини , детска градина, училище, Дом на културата. Недвижимият имот се състои от антре, всекидневна с кухненски тракт, две спални, хол, вестебюл, баня , тоалетна, две големи тераси, дрешник. Към него има прилежащи собствено дворно място от 60,00 кв., избено помещение от 20,34 кв.м., таванско помещение от 32,76 кв.м. Апартаментът е газифициран с отоплителна система, частично подменена PVC дограма стените са с латекс, подът е естествен паркет и дюшеме.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio