Оферта No. 13073

12271 EUR ( 24000 BGN )

( 6.53 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Севлиево Земя:1879 кв.м. Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13073
Предлагаме Ви за продажба къща на 14 км. от гр. Габрово и на 15 км. от гр. Севлиево. Селото е е разположено до стар Римски път, водещ от Дунава, през Стара Планина до Одрин и Цариград.

Имота съдържа: дворно място с площ от 1879 кв.м., заедно с построените в него двуетажна къща от 87 кв.м., първи етаж- спалня, дневна, коридор и две мази, втория - четири стаи и коридор, двуетажна стопанска постройка - тлокане с площ от 95 кв.м., плевня с навес 90 кв.м. и сая с площ от 23 кв.м.

За повече информация или огранизиране на оглед, моля обърнете се към обслужващия брокер.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio