Оферта No. 13081

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 511.32 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:22 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13081
"Регент" ви, предлага помещение от 22 кв.м. , в широк център на гр. Севлиево. Имотът се нахожда в близост до Дом на културата, училище, подходящ е за ателие, фризьорски салон, козметично студио, лекарски кабинет, счетоводна къща и т.н. Помещението е газифицирано с газов конвектор и подово отопление, навсякъде подът е с теракота, самостоятелна баня и тоалетна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, баня, WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio