Оферта No. 13086

44950 EUR ( 87913 BGN )

( 19.44 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:83 кв.м. Ползваема площ:166 кв.м. Земя:2312 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13086
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ представя на своите клиенти къща в с. Лесичарка. Селото се намира на 12 км. от гр. Габрово и на 35 кв. от гр. Велико Търново. В него може да откриете спокойствие, чист въздух и зеленина. В това китно селце се намира и нашето предложение за двуетажна къща със застроена площ от 83 кв. м. в двор с площ 2312 кв. м. Дворът е равен, с каменни плочи пред къщата до входа на имота. Първият, приземен етаж, представлява две мази и една стая, обособена на спалня. На втория етаж има голяма стая, която се използва за всекидневна и се влиза в три спални и кухня.

Ако търсите мечтаният селски имот, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio