Оферта No. 13090

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 390.57 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:72 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13090
Представяме Ви двустаен уширен апартамент в централната част на град Габрово. Имота е с площ от 72 кв.м на втори жилищен етаж с изложение изток - запад. Разпределението е следното - спалня, всекидневна, трапезария с кухненски бокс, баня и тоалетна, килер и две тераси. Прилежат таванско и избено помещение.

Околоблоковото пространство разполага с парко места, градинки и пейки, в близост има автобусна спирка и магазини.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio