Оферта No. 13092

46000 EUR ( 89967 BGN )

( 605.26 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13092
Предлагаме на Вашето внимание напълно обзаведен и оборудван етаж от къща в централната част на Габрово. Имотът се състои от вестибюл, който разпределя към голяма балкон, с красив парапет от ковано желязо, кухня - напълно оборудвана, спалня - обзаведена, с климатик и с балкон, всекидневна - обзаведена и с климатик, баня с тоалетна; мебелите в стаите са от дъбова дървесина; красиво стълбище ни отвежда от входа към жилищната част, както и към подпокривното пространство, където могат да се изградят две спални и санитарен възел. Имотът е с красив външен облик, с целодневно слънцегреене и с чудесен достъп и локация. За оглед - 0887 60 23 24
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, климатик, лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio