Оферта No. 13093

6000 EUR ( 11735 BGN )

( 2.50 EUR / кв.м. )

продава: къща, 13 km от общ. център

Община Летница Площ:473 кв.м. Земя:2400 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13093
Предлагаме за продажба много интересен имот в село Горско Сливово, обединяващ две къщи в два съседни парцела с обща площ 2400 кв.м., принадлежащи на един собственик. Къщите са едноетажни, като едната разполага с четири стаи и лятна кухня, а другата къща предлага три стаи. В имота има селскостопански постройки, два гаража, равен двор и много зеленина. В близост са Крушунските водопади.

Ако търсите да закупите подобен имот, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при Ваше желание ще организира оглед на имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio