Оферта No. 13097

150833 EUR ( 294999 BGN )

( 206.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:215 кв.м. Ползваема площ:215 кв.м. Земя:730 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13097
Предлагаме на Вашето внимание новопостроена къща на 10 мин. от центъра на град Габрово. Парцелът е равен, ъглов , с целодневно слънцегреене, панорамна гледка, лесен достъп от основна улица. Площ 730 кв.м. с изградена бетонна ограда, парко място, шахта ВИК, колектор с присъединена отходна канализация .

Къщата е на етап Акт 14 ,като се извършват довършителни работи, за да бъде въведена в експлоатация.Разпределена е на две нива с РЗП 214,75 кв.м.Вложените материали са висок клас.Стени - зид от тухли Wienerberger.Изпълнена е 10 см. външна изолация, вътре е на ниво машинна мазилка,подова замазка с изолация ,дограма от висок клас с троен стъклопакет KOMMERLING. Разпределена е както следва:

Ниво 1: Веранда с просторна всекидневна и кухненски кът, разпределителен коридор,спалня, баня- тоалетна с облицовки висок клас и санитарна арматура GROHE, мокро помещение, складово помещение, просторни стълби към втори етаж.

Ниво 2: Спалня с дрешник и просторна баня с тоалетна; втора спалня; сервизно помещение, панорамна тераса.

Изградени инсталации:

Потготовка за отоплителна инсталация,потготовка за слънчеви колектори, потготовка за хидрофор,трифазна ел.инсталация, окабеляване с FTP кабели.Заповядайте на оглед на този изключителен имот. Контакт към брокера:Георги Колев 0889514617
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio