Оферта No. 13098

61356 EUR ( 120000 BGN )

( 568.11 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:108 кв.м. Чиста жил.площ:108 кв.м. Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13098
Представяме Ви едно интересно предложение за многостаен апартамент с площ от 108 кв.м. Към жилището има таванска стая, избено помещение и гараж. Състои се от три спални, всекидневна, кухня, баня и тоалетна в отделни помещения, голяма Г-образна тераса и още една към едната спалня, от които се разкрива красива панорамна гледка. Сменена е дограмата с ПВЦ, подовата настилка в стаите е ламиниран паркет, а в коридора и кухнята е гранитогрес.

Ако търсите да закупите подобен имот, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при Ваше желание ще организира оглед на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio