Оферта No. 13102

64424 EUR ( 126000 BGN )

( 532.43 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:121 кв.м. Чиста жил.площ:96 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13102
Предлагаме ви атрактивно предложение за тристаен монолитен апартамент в идеалния център на гр. Габрово. Най-важното нещо при покупка на жилище е местоположението, а какво по-хубаво от удобствата на центъра. Жилището е на две нива, като на първото ниво имаме кухня с тераса, всекидневна и трапезария в едно отворено помещение, санитарен възел и килер. Няколко стъпала Ви отвеждат към второто ниво, като мястото може да бъде организирано като бар с кресла, от там влизаме в двете спални, като едната е с тераса, и баня с вана.

Апартаментът е атрактивен, заради местоположението си, раздвиженото организиране на пространството и качественото на изпълнение на обзавеждането. Кухнята е масивна, вратите са масивно дърво, подът е с паркет от ясен. Жилището е светло и просторно, като има достатъчно пространство за реализация на вашите интериорни идеи.

Към него има прилежащо избено помещение от 10 кв. м., таванска стая от 15 кв.м. и е възможно за закупуване на гараж със стая и санитарен възел близо апартамента.

Ако търсите да закупите подобен имот, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при Ваше желание ще организира оглед на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio