Оферта No. 13103

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 55.57 EUR / кв.м. )

продава: боксониера апартамент, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:230 кв.м. Чиста жил.площ:230 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13103
Представяме Ви един интересен инвестиционен имот, намиращ се в с. Яворец, бивша жилищна сграда на ТКЗС. Селото се намира на 15 км. от Габрово и на 13 км. от Севлиево, с много добра транспортна достъпност, чист въздух и хубава природа. Имотът представлява първи жилищен /над партерен/ етаж от двусекционна сграда. Разпределен е на четири апартамента от хотелски тип, общ санитарен възел, салон и две избени помещения със следните квадратури:

Стая № 1 - 21.12 кв.м., Стая № 2 - 21.83 кв.м., Стая № 3 - 25.32 кв.м., Стая № 4 - 25.32 кв.м., Салон - 80 кв. м.

Санитарен възел - 23.68 кв.м., Маза № 3 - 9.88 кв.м, Маза № 5 - 21.82 кв.м.

Част от стаите имат и тераси, подовата настилка в тях и салона е от дървено дюшеме,а в коридора, санитарния възел и терасите е с мозайка. Сградата е в много добро състояние на носещата конструкция и стените, разполага и с паркинг за автомобили. Като след ремонт апартаментите могат да бъдат отдавани под наем с добра възвръщаемост. На първият етаж има магазин, а в близост има автобусни спирки за междуградския транспорт.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ИМОТА

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Велислава Панайотова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Велислава Панайотова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio