Оферта No. 13106

179 EUR ( 350 BGN )

( 2.98 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13106
Отдава се под наем атрактивно жилище намиращо се близо до ЖП Гара в град Габрово.

Имота представлява кокетно изградена самостоятелна къща.

На основното са разположени кухенска част, трапезен кът, кът за почивка и санитарен възел. Стълбище ни отвежда до спално помещение и разкошна слънчева тераса.

Жилището е обзаведено и оборудвано с електроуреди.

Чудесен имот в градска среда на тихо и спокойно място.

Огледи на имота могат да се правят след 01.12.2020г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio