Оферта No. 13113

32161 EUR ( 62900 BGN )

( 261.47 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:123 кв.м. Чиста жил.площ:107 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13113
Предлагаме Ви една ексклузивна оферта на тристаен апартамент с гараж!

Заобиколена от много зеленина и красиви къщи, на тихо и спокойно място в кв. Бичкиня е скътана четири етажна жилищна сграда, построена върху собствена земя.

Апартаментът, обект на нашата продажба се намира на първи жилищен етаж над гаражи и съдържа: две спални, дневна, столова с кухненски бокс, килер и сервизни помещения /баня и тоалетна/, две тераси.

Към жилището пренадлежат и изба с площ от 5,82 кв.м., таванска стая и гараж в партерния етаж на сградата и 1/4 идеална част от земята, която е разпределена за ползване .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio