Оферта No. 13115

40393 EUR ( 79001 BGN )

( 76.79 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:96 кв.м. Ползваема площ:162 кв.м. Земя:526 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13115
Предлагаме Ви вила в с. Горнова Могила, на 9 км. от гр. Габрово, сгушена в полите на балкана с красива гледка и чист въздух. Сградата е на два етажа със застроена площ от 66 кв. м., На първия етаж са разположени две спални, всекидневна с камина, малка кухня и санитарен възел и голяма г-образна тераса. Долното ниво представлява голямо помещение използвано за склад, което може да се превърне в механа с лятна кухня, два гаража, като единият е по-тесен и е по-подходящ за складово пространство. Дворът е с площ 526 кв.м. терасиран и поддържан. В частта пред къщата има геран.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio