Оферта No. 13118

112 EUR ( 219 BGN )

( 1.56 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:72 кв.м. Чиста жил.площ:72 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13118
Отдава се под наем двустаен уширен апартамент под наем в кв. Младост. Жилището е разположено на втори етаж. Добро състояние. Състои се от кухня - всекидневна, спалня, баня с тоалетна, хол,тераса, килер. Предлага се със следните електрически уреди: пералня, готварска печка, хладилник. Апартаментът се отоплява с камина с водна риза и радиатори.Наемната месечна цена е 250 лв. Изисква се депозит. Оглед Георги Колев 0889514617.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio