Оферта No. 13125

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 12.78 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:1000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13125
Ако търсите тихо и слънчево място за да построите вашия мечтан дом, далеч от градската шумотевица, то нашето предложение е идеално за Вас! Предлагаме Ви парцел с проект за едноетажна жилищна сграда с РЗП 160 кв.м. Имотът е ограден с ток и вода, на 7 км. от гр. Габрово. С. Враниловци е чудесно място, както за вилен имот, така и за постоянно обитаване, заради близкото си отстояние до града, редовните междуградски автобуси и условията за отдих, които предлага.

Ако търсите да закупите подобен имот, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при Ваше желание ще организира оглед на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, виза за проектиране, ток, вода, равнинен, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio