Оферта No. 13132

750456 EUR ( 1467742 BGN )

( 4192.49 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.София, кв.Център

Община София Площ:179 кв.м. Чиста жил.площ:179 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:7 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13132
Предлагаме на Вашето внимание многостаен апартамент на бул. Витоша, район Триадица. Намира се на трети жилищен етаж в сграда с работещ асансьор. Състои се от коридор, който разпределя към 6 помещения; налични са два санитарни възела и кухненска част; имотът търпи трансформация и реорганизация на помещенията според Вашите нужди. В момента апартамента е поделен на два обекта и може да се ползва и като два самостоятелни офиса или жилища; всички стаи гледат към бул. Витоша /пешеходна зона/ - югоизточно изложение; отопление - посредством ТЕЦ; отлично предложение за инвестиция; продава се с идеална част от поземления имот, върху който е построена сградата; фасадната облицовка е с добри термо показатели; дограмата е с PVC профил; ремонтиран покрив. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ТЕЦ, климатик, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio