Оферта No. 13139

22497 EUR ( 44000 BGN )

( 394.68 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:57 кв.м. Ползваема площ:57 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13139
Предлагаме етаж от къща само на 5 минути пеша от центъра на град Габрово. Жилището е с площ от 57 кв.м, като в него са обособени - кухненска част, всекидневна, две спални, баня и тоалетна. Подменена е дограмата, направена е вътрешна изолация, а отоплението е решено чрез камина с водна риза. Към имота прилежат избено и таванско помещение, всяко с площ от 10 квадратни метра.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio