Оферта No. 13141

17384 EUR ( 34000 BGN )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Чиста жил.площ:36 кв.м. Етаж:3 Строит. система:едроплощен кoфраж
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13141
Предлагаме Ви за продажба едностаен апартамент в кв.Тлъчници. Имота се намира на трети жилищен етаж с югозападно изложение. Състои се от стая с излаз на остъклена тераса, кухня, баня с тоалетна, ниша, подходяща за мокро помещение и коридор. Жилището е след ремонт и се продава с наличното обзавеждане. Сградата е санирана по проект за енергийна ефективност. За повече информация или организиране на оглед, моля свържете се с обслужващия брокер.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio